Konfirmandläger i Åre

Äventyrskonfirmation

Vandring i isgrottor På Hållandsgården finns möjlighet för ett kreativt och händelserikt ungdoms och konfirmandläger. Vi tar emot både stora och små grupper och anpassar våra aktiviteter efter varje grupp. Aktiviteterna förändras med årstiderna men några populära exempel beskriver vi nedan.

Följ med på en guidad tur till Ristafallets unika isgrottor, i månsken eller med facklor och ficklampor. Vi lagar kvällsmål över öppen eld eller på täljsten. På vägen hem vandrar vi längs pilgrimsleden med tankespråk och bibelord. Där finns även en pilgrimsstuga med en gemytlig eldstad.

PAddlare nedför vattenfall. Vi erbjuder korta undervisningar i fjällvett och visning av bland annat skid- och lavinfilmer. Vi har instruktörer för telemark, slalom och snowboard. Är det några som inte är intresserade av skidåkning finns möjligheten att lära sig bygga igloo eller snöbivacker. På sommaren kan vi även ta er grupp ut på fjället eller ta med er grupp på de äventyr som området har att erbjuda.

Bad i vedeldade tunnan på vinternPå gården finns en vedeldad sauna och träpool som genom åren varit mycket uppskattad. Njut av det 40 gradiga vattnet under den klara stjärnhimlen och kanske ta ett snödopp.

Familjen Eklöv hälsar dig välkommen till Hållandsgården !

Sov gott på Hållandsgården Bada i vedeldad bastu och vildmarksbad Ristafallet Stavkyrkan vintertid Ottfjället

Hem